fbpx
Je gaat toch niet je eigen electronica installeren?!

Je gaat toch niet je eigen electronica installeren?!

Denk bijvoorbeeld aan de slimme thermostaat, de smart TV, de smartwatch en de slimme wasmachine die je met je smartphone kan inzien en bedienen. Deze slimme toepassingen zullen in de toekomst alleen nog maar toenemen. 

Bij goed werkende producten die correct geïnstalleerd zijn, ondervinden wij doorgaans weinig problemen. Maar wat als je een nieuwe smartphone of computer moet kopen en je weet niet hoe je al je data overzet van het oude apparaat naar je nieuwe? En wat als je geen wifi bereik in huis hebt, maar je geen idee hebt hoe je jouw router opnieuw moet instellen? En wat als je niet weet hoe je zo’n smart TV of koelkast aangesloten moet worden op jouw eigen wifi-netwerk zodat het veilig en functioneel werkt? Hiervoor kan je terecht bij MediaMarkt!

MediaMarkt is meer dan alleen een verkooppunt en biedt zeer uiteenlopende diensten om dergelijke problemen uit handen te nemen. Zo kan je jouw gloednieuwe televisie door vakmannen laten ophangen en installeren, je kan er terecht voor problemen met je computer, óók als deze niet bij MediaMarkt is aangeschaft. Denk bijvoorbeeld aan virusverwijdering of het installeren van software. Voor een overzicht van onze diensten, ga dan naar www.mediamarkt.nl/powerservice of kom gezellig langs in onze winkel voor persoonlijk advies.