fbpx

Workshop Let it go and… GO

Broekriem organiseert op locatie Werksaam, Dampten 26, 1624 NR HOORN deze workshop. Voor actieve werkzoekenden de workshop: Meet-up Let it go and ……GO!!!!! Dinsdag31 oktober 13.30-16.30 uur.  

Wie ben je? Wat inspireert je? Misschien heb je het nodig om iets los te laten? In deze workshop leer je jezelf de juiste vragen te stellen en creëer je een beeld van je gewenste toekomst. Maar daarvoor neem je een kijkje in je “rugzak “ wat je eventueel nog los te laten hebt. De workshop wordt gegeven door Linda van Doornik, eigenaar van InsideOut Coaching. Linda is therapeut, coach, loopbaanadviseur en reiziger. Haar motto is het “planten van zaadjes “bij mensen. Ze gaat graag op pad met mensen die meer uit het leven of hun loopbaan willen halen en op zoek zijn naar richting in zichzelf, waarbij eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid voorop staan.

Nieuwsgierig geworden? Geef je dan op voor deze mooie workshop!Datum: Dinsdag 31 oktober 2017 Tijd: Van 13.30 tot 16.30 uur Kosten: Deelname workshop is gratis. Bijdrage voor koffie/thee € 1,50 a.u.b. bij aanvang contant te voldoen Opgave: www.debroekriem.nl Aanmelden voor event.