fbpx
EP:Beerepoot:  Sonos Event

EP:Beerepoot: Sonos Event

Met zijn naadloze, egaal matzwarte of matwitte design en duurzame grille past hij in elk interieur. Als u uw smartphone niet bij de hand heeft, kunt u met de touchbediening nummers pauzeren, overslaan of luider afspelen. En u kunt Sonos One draadloos verbinden met andere Sonos-speakers.

Speel verschillende nummers af in verschillende kamers of luister naar dezelfde muziek in uw hele huis. Met de slimme Sonos One bent u klaar voor de toekomst en kunt u straks met uw stem muziek afspelen, naar nieuws- en verkeersupdates luisteren, uw slimme apparaten bedienen en nog veel meer leuke dingen doen. Omdat Sonos continu updates uitbrengt met nieuwe functies en services, krijgt u na verloop van tijd steeds meer mogelijkheden om naar muziek te luisteren en apparatuur met uw stem te bedienen.

EP:Beerepoot Hoorn nodigt u graag uit om kennis te maken met dit unieke stukje techniek! Op donderdag 12 oktober presenteren ze tussen 16.00 en 21.00 uur, elk heel uur, de mogelijkheden van deze stijlvolle speaker. Schrijf u snel in via www.epbeerepoot.nl, kom langs, neem een kijkje in de toekomst en zorg dat u hem als eerste in huis heeft! U bent van harte welkom.