fbpx
Hülsta in de schijnwerpers

Hülsta in de schijnwerpers

Stijlvol en zonder overdrijving. En met de woonmaand oktober op komst is de nieuwe Hülsta collectie wellicht een prima inspiratiebron voor meer…

Hülsta is opgericht in 1940 door de familie Hüls en uitgegroeid tot een woonmerk waar zo’n 1.250 medewerkers werken aan collecties. De meubels worden in het Münsterland vervaardigd en verkocht over de hele wereld. Naast vele zitmeubelen omvat de collectie ook een breed kasten programma.

Hülsta meubels zijn veel minder trendgevoelig. Het is hun specifieke uitstraling die een zekere tijdloosheid in zich dragen. Het merk richt zich op mensen die midden in het leven staan en een hoog kwaliteitsbewustzijn hebben. Materiaal en functies worden door zo’n dertig interne testscenario’s getest, dus dat moet wel goed zitten.

Meubels van Hülsta hebben een tijdloos design, waarbij veel maatwerk mogelijk is. De kasten en lades zijn perfect afgewerkt en voorzien van een uniek geluidloos push¬-to-¬open sluittechniek. Dankzij de natuurlijke rustige kleuren, die kenmerkend zijn voor de Hülsta collecties, zijn de meubels gemakkelijk te combineren met de al aanwezige stukken in uw interieur.

Wilt u iets bijzonders waar u nog jaren plezier van hebt. Dan zijn de meubels van Hülsta zeker de moeite waard om te gaan bekijken. Zondag 24 september is Bot Meubelen geopend vanaf 12.00 uur.