fbpx
Hoge kortingen tijdens magazijnleegverkoop

Hoge kortingen tijdens magazijnleegverkoop

De altijd drukbezochte Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot op het WFO-terrein te Zwaagdijk-Oost is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert grootse aanbiedingen voor u op! U ontvangt namelijk nog tot en met zondag 1 oktober extreem hoge kortingen op electronica van topmerken. Televisies, wasmachines, stofzuigers, koelkasten, drogers, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen.

Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura, AEG en vele andere A-merken zijn aanwezig. Kom wel zo snel mogelijk langs, want het op=op principe wordt gehanteerd. Naast spectaculaire kortingen ontvangt u natuurlijk ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent.