fbpx
De grootste onafhankelijke telecomspecialist

De grootste onafhankelijke telecomspecialist

Het persoonlijke advies van gekwalificeerde medewerkers in combinatie met het ruime aanbod maakt MediaMarkt een interessante partij voor de aanschaf van telecomproducten. De meeste toestellen zijn direct uit voorraad leverbaar en tegen een kleine vergoeding, zet MediaMarkt al je data over van je oude naar je nieuwe telefoon, waardoor je direct bellend naar buiten loopt met je nieuwe aanwinst en heb jij er geen omkijken naar.

Vrijdag 22 september worden de Apple iPhone 8 en de iPhone 8+ toegevoegd aan het al zeer ruime assortiment. Nieuw hierbij is de luxe uitziende glazen achterzijde en de mogelijkheid om het toestel draadloos op te laden. Omdat de iPhone 10 jaar bestaat, komt Apple met een extra toestel: de iPhone X. Een waanzinnig gespecificeerd apparaat met een randloos OLED display, waarbij de Touch-ID homeknop heeft plaatsgemaakt voor face ID. Deze nieuwe modellen zijn al te pre-orderen bij MediaMarkt.

Wil je bij aanschaf van een nieuwe telefoon, je oude toestel niet laten verstoffen in de kast, dan kan je deze inruilen. Je kan terecht op de serviceafdeling van MediaMarkt om je oude telefoon(s) in te ruilen voor cadeaukaarten van MediaMarkt. Flip4new heet dat. Zo wordt het kopen van een nieuwe telefoon nog een stuk aantrekkelijker!