fbpx
Plaatselijk wordt het heel heet!

Plaatselijk wordt het heel heet!

De meteorologen vinden het maar lastig te voorspellen. Maar één ding is zeker; bij EP:Beerepoot is het zonnig en heet. Héél heet! U ontvangt nu namelijk hoge kortingen op onze heetste modellen tijdens de hele hele hete zomerweken. Een aangename temperatuur, een vrolijk zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van een vers gezet kopje koffie. Dat is lekker binnenkomen. EP:Beerepoot doet er alles aan om u het ideale vakantiegevoel te geven.

De zoektocht naar mooie electronica moet relaxed zijn en u meer energie geven dan vitamine D. Dan scheelt het natuurlijk flink dat u tijdens de hele hele hete zomerweken ook nog eens profiteert van extreem hoge kortingen. Vele wasmachines, drogers, televisies, ovens, stofzuigers en audiosystemen van gerenommeerde merken, zijn namelijk in prijs verlaagd. Dit geldt natuurlijk ook voor kookgerei, -machines en -accessoires. Bent u meer van de kou? Ook vriezers, koelkasten, ventilatoren en airco’s gaan weg voor verrassend lage prijzen.

De Hele hele hete zomerweken-actie is geldig in al onze winkels. Dus bent u nog op zoek naar zeer scherp geprijsde electronica? Bekijk dan de aanbiedingen in deze krant. Uiteraard zijn in de winkels nog veel meer unieke aanbiedingen te vinden. Hoge kortingen én de service van EP:Beerepoot, dat doet eenieder toch stralen! Winkel Hoorn is zondag 13 augustus geopend van 12.00 – 17.00 uur. We heten u graag van harte welkom.