fbpx
Het nieuwe school- en sportseizoen komt er aan

Het nieuwe school- en sportseizoen komt er aan

 

Tijd dus om de schooltas in orde te maken of met een nieuwe sport te beginnen. Wat het ook wordt, bij Sport 2000 Bouchier zit je goed. Naast een enorme keuze krijg je er hier gratis een goed en onafhankelijk sportadvies bij. En parkeren; gewoon gratis en lekker voor de deur. 

Na de vakantie op zoek gaan naar een nieuwe sport of gewoon je bestaande kleding en sportattributen inruilen voor de nieuwste kleuren en trends? Bij Sport 2000 Bouchier kan het allemaal. Of het nu gaat om sportieve gymkleding, de nieuwste gymschoenen met leuke kleuren, hier vindt je het allemaal. Daarnaast zijn er weer verschillende nieuwe artikelen in het brede assortiment opgenomen. Wat te denken van een grote collectie school rugtassen. Hip, veilig en verkrijgbaar in vele modellen en uitvoeringen.

Verder organiseert Bouchier op zaterdag 26 augustus een groots voetbalevent voor jongens en meisjes. Niet alleen kom je hier de nieuwste kleuren voetbalschoenen tegen, ook is er van alles te doen. Leef je bijvoorbeeld uit op de speciale klimwand of scoor een gratis inloop voetbalshirt. En tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er gevarieerde voetbalclinics. Deze worden gegeven door Multi Goals dus dat belooft wat… Wat het ook wordt, scoren doe je bij én met Sport 2000 Bouchier! Sport 2000 Bouchier vind je aan de Dr. C.J. K. van Aalstweg 7c in Hoorn ( Hof van Hoorn ), tel. 0229 – 215 661.