fbpx
Altijd iets te beleven bij EP:Beerepoot

Altijd iets te beleven bij EP:Beerepoot

Ook bij EP:Beerepoot organiseren we graag de leukste activiteiten, waaronder het lekkerste uitje van de regio; de BBQ Masterclass! Ontdek een wereld vol culinaire mogelijkheden op dé trend van dit moment; The Bastard BBQ. Bakken, stomen, grillen en roken met als resultaat; de sappigste steaks en overheerlijkste vis!

Leer onder andere de accessoires op de juiste manier te gebruiken, het verschil tussen de houtskoolsoorten, hoe de temperatuur te beheersen en natuurlijk diverse kooktechnieken. Leerzaam én heel gezellig! Deze workshop wordt alleen nog gehouden op zondag 20 en 27 augustus, dus wees er snel bij! Kijk op www.epbeerepoot.nl voor meer informatie!

Lekker shoppen met kortingen oplopend tot 50 procent? Ook dat kan in de winkels van EP:Beerepoot! Een breed assortiment electronica, kookgerei en (woon)accessoires wordt aangeboden met extreem hoge kortingen. Honderden wasmachines, televisies, audiosystemen, koelkasten, (robot)stofzuigers en keukenmachines vonden inmiddels een nieuw onderkomen. Stuk voor stuk top producten van gerenommeerde merken. Bent u nog op zoek naar een zeer scherp geprijsd buitenkansje?

Dan is dit het moment om toe te slaan, want de SummerSale loopt bijna ten einde. Bekijk een greep uit de aanbiedingen in deze krant, maar in de winkels zijn nog veel meer unieke aanbiedingen te vinden. Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent. Wees er wel snel bij want, want op=op! Winkel Hoorn is zondag 6 augustus geopend van 12.00 – 17.00 uur. We heten u graag van harte welkom.