fbpx
Sanidirect; Nieuw op het Hof van Hoorn

Sanidirect; Nieuw op het Hof van Hoorn

Bij Sanidirect koopt u als consument slim en direct. Online of gewoon in Hoorn in de winkel. Zij helpen u graag om de juiste keus in de aankoop van complete badkamers, sanitair en tegels te maken. Bij Sanidirect koopt u A-merken tegen internetprijzen. En direct uit voorraad leverbaar, tenzij anders is aangegeven bij de producten.  

Kom zondag 30 juli ook kennismaken met Sanidirect; de snelst groeiende sanitair winkel van Nederland. In de nieuwe showroom presenteert Sanidirect ruim vijftien compleet ingerichte badkamers volgens de laatste trends, zoals bijvoorbeeld zwart sanitair. Daarnaast is er een ruim overzicht van douchewanden, badkamermeubelen, baden, toiletten, tegels, kranen en alles wat u nog meer nodig hebt in de badkamer.  

Het uitzoeken van een complete badkamer is best nog een lastig klusje. Daarom presenteert Sanidirect de Pakket Deals. Dat zijn compleet ingerichte badkamers en toiletten voor een complete prijs, inclusief tegels. Dat scheelt u een hoop denkwerk en u kunt meer tijd besteden voor de finishing touch, bijvoorbeeld voor het uitzoeken van de leuke accessoires en de juiste handdoeken. En komt u er niet uit, vraag het dan aan de Sanidirect sanitair specialisten voor goed advies.

Niet alleen in de winkel, ook kunt u direct naar de Sanidirect webshop. Daar vindt u maar liefst 20.000 artikelen voor de meest gunstige prijzen. Het mag duidelijk zijn; Sanidirect helpt u graag bij het vinden van het juiste sanitair. Een mooie aanwinst voor Het Hof van Hoorn.