fbpx
EP:Beerepoot; Alleen maar winnaars!

EP:Beerepoot; Alleen maar winnaars!

Deze kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%. Dus bent u nog op zoek naar zeer scherp geprijsde electronica en (woon)accessoires? Dan is dit het moment om gezellig te komen shoppen bij een van onze winkels. Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent.

Heeft u een mooie aankoop gedaan? Registreer deze dan op de website en maak kans op een 8-daagse all inclusive vakantie voor 2 personen naar Zuid-Spanje! De winnaar verblijft in het superieure 5-sterren hotel Marble AMA Andalucia, uiteraard geheel verzorgd. Tot het einde van het jaar verloot EP:Nederland elke maand een vakantie. Elke eerste week van de nieuwe maand wordt er weer een winnaar bekend gemaakt, dus u maakt nog 6 keer kans!

Daarnaast ontvangt u op zondag 30 juli nog bij elke aankoop één of meerdere loten voor het Hof van Hoorn kofferspel. Hiermee maakt u kans op een Cooltas gevuld met allerlei leuke vakantie items, zo gaat u goed voorbereid de vakantie in.

Alleen maar winnaars dus bij EP:Beerepoot. Naast top aanbiedingen en acties, ook volop kans op mooie prijzen. Dat maakt het wel heel interessant om weer binnen te lopen. Een greep uit de aanbiedingen vindt u in deze krant, maar ook op www.epbeerepoot.nl. Zondag 30 juli zijn de winkels in Schagen en Hoorn geopend van 12.00 – 17.00 uur en uiteraard parkeert u geheel gratis voor de deur.