fbpx
EP:Beerepoot; Hoge kortingen tijdens de SummerSale

EP:Beerepoot; Hoge kortingen tijdens de SummerSale

 

Op zoek naar zeer scherp geprijsde electronica, kookgerei en (woon)accessoires van topmerken? Dan is dit het moment om gezellig te komen shoppen bij een van onze winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Bovenkarspel of Wervershoof. Maar wacht niet te lang want, want op=op! Uiteraard geld op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent.

EP:Beerepoot houdt het assortiment graag up-to-date en dus dient er zo nu en dan plaats gemaakt te worden voor de nieuwste merken en modellen. En daar profiteert u van! Honderden apparaten van gerenommeerde merken, zoals Philips, LG, Samsung, Pioneer, Canton, Sony, AEG en Dyson gaan de Sale in met kortingen oplopend tot 50%! Dat is natuurlijk lekker winkelen. Op onder andere wasmachines, televisies, geluidssystemen, (robot)stofzuigers, inbouwapparatuur, keukenmachines en -accessoires gelden spectaculaire kortingen! Ook hebben we een unieke actie: bij aanschaf van een Lenovo laptop, ontvangt u nu tijdelijk een gratis Epson-printer t.w.v. € 59,-. 

EP:Beerepoot is al bijna 50 jaar hét adres in uw regio voor een compleet assortiment electronica. In de moderne winkels, waar u altijd gratis voor de deur kunt parkeren, staan de ervaren adviseurs én een overheerlijk kopje koffie altijd voor u klaar. Kijk voor een greep uit het enorme SummerSale-aanbod op www.epbeerepoot.nl of kom langs in de winkel.