fbpx
MediaMarkt brengt spectaculaire lokale folder

MediaMarkt brengt spectaculaire lokale folder

Deze week doen zij iets anders dan anders. En jij, als inwoner of bezoeker van de kop van Noord-Holland, kan daarvan profiteren. Normaal gesproken ontvang je de wekelijkse landelijke MediaMarkt folder samen met alle andere folders in de brievenbus.

Deze week niet. Deze week brengt MediaMarkt een 8 pagina folder die speciaal gemaakt is voor en door inwoners van noord Noord-Holland. De aanbiedingen die in deze folder staan, zijn exclusief verkrijgbaar in de vestigingen MediaMarkt Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn. En er staan werkelijk spectaculaire aanbiedingen in deze lokale folder. 

Wat dacht je van een 43”/108 cm LED televisie van Philips die beelden uitzendt in 4K Ultra HD kwaliteit én die ook nog eens volledig smart is, zodat je makkelijk online content op je TV kan afspelen. Voor nog geen € 379,- kan je deze TV de komende week in huis halen. Haal je liever een TV in huis van het formaat dat je buren denken dat je de loterij hebt gewonnen, kijk naar de 55”/140 cm 4K ultra HD televisie van LG voor slechts € 744,-. 

Ga je op vakantie met kinderen, dan is de 10”/26 cm tablet van Samsung voor nog geen € 200,- echt wat voor jou. In combinatie met een universele tablethouder voor in de auto, kan je de tablet gebruiken om onderweg films af te spelen. Zo blijven de kids op de achterbank rustig en kan jouw vakantie al beginnen vanaf het moment dat je in de auto stapt. Daarnaast staan er nog veel meer aanbiedingen voor zowel de vakantiegangers als de thuisblijvers in deze bomvolle speciale flyer. Je vind alle aanbiedingen uit deze flyer op mediamarkt.nl/hoorn. Kom je liever langs in de winkel op het Hof van Hoorn? MediaMarkt is iedere werkdag geopend tot 22 uur ’s avonds.