fbpx
Pak die eerste zon…

Pak die eerste zon…

Alle artikelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse varianten, stijlen, kleuren en materialen. Of je nu een tuin, balkon, terras of patio hebt en of je van een klassieke, landelijke of moderne inrichting houdt: hier vind je de mooiste tuinmeubelen voor een verrassend lage prijs.

Een complete tuininrichting koop je niet zo maar, je wilt je kunnen oriënteren zodat je de juiste keuze maakt. Bij Leen Bakker kunt u alles op uw gemak komen bekijken én testen. Ontdek het uitgebreide tuin assortiment met o.a. de nieuwste tuinmeubelen, buitenverlichting, tuinkussens, terrasverwarming, barbecues en nog veel meer. En hebt u vragen, de medewerkers helpen u graag!
Waar het gaat om tuinmeubelen bij Leen Bakker is eigen merk Le Sud erg populair. Maar ook vindt u er verschillende tuinsets van de populaire tuinmerken Allibert en Jardin. Nieuw in ons assortiment is de Umix Outdoor Collectie. Gewoon even gaan proberen. U zult helemaal weg zijn van de nieuwe loungebank Ibiza. Bij de verschillende loungesets zien we dat de lage loungetafels plaats maken voor halfhoge loungetafels waar je ook aan kunt eten.

Naast het reguliere tuin assortiment is er ook nog het Web Only assortiment in de winkel verkrijgbaar. Er is volop keuze om het buiten net zo gezellig als binnen te maken. Met de tuininrichting van Leen Bakker gaat dit zeker lukken. Alvast veel winkelplezier!