fbpx
Win een All Inclusive vakantie

Win een All Inclusive vakantie

Gelukkig heeft EP:Beerepoot hiervoor een perfecte oplossing voor gevonden. Wie nu naar de winkel gaat en iets koopt maakt namelijk kans op een heerlijk All Inclusive vakantie voor twee personen naar Zuid-Spanje. Ziet u het al voor zich? Lekker wandelen op de boulevard, genietend van zon, zee en elkaar. Tja, wie wil dat nu niet. EP:Beerepoot maakt het mogelijk.

Tot het einde van het jaar verloot EP:Nederland elke maand een heerlijke vakantie voor twee personen. Dus u maakt nog negen keer kans. En het enige wat u hoeft te doen is tijdens de actieperiode t/m 31 december 2017 een aankoop te doen. Registreer deze vervolgens op de website en u doet automatisch mee. Elke eerste week van de nieuwe maand wordt er weer een winnaar bekend gemaakt.

De winnaar verblijft maar liefst acht dagen in het prachtige 5-sterren hotel Marble AMA Andalucia, uiteraard geheel verzorgd. Dit 5-sterrenhotel behoort tot de exclusieve Marble hotelketen waar service, comfort en luxe een prominente plek innemen. Het ruim opgezette resort ligt in een van de mooiste provincies van Zuid-Spanje. Rust, ruimte en een prachtig groene omgeving zijn de ingrediënten voor een heerlijk verblijf.

Kom dus gezellig shoppen, registreer uw aankoop op de website en ding mee naar deze fantastische prijs.