fbpx
EP Beerepoot reikt all inclusive vakantie uit

EP Beerepoot reikt all inclusive vakantie uit

Een kleine moeite, maar dat het kan leiden tot iets heel moois weten Bart en Ilse uit Zwaag nu ook. Dankzij hun deelname kon EP:Beerepoot hun verblijden met het nieuws dat zij hun koffers mogen pakken voor een all-inclusive verblijf in het prachtige 5-sterren hotel Marble AMA Andalucia in Zuid-Spanje. ‘Dit komt fantastisch uit! We hebben net de sleutel van ons appartement in Bangert en Oosterpolder gekregen. Een vakantie is natuurlijk een prachtige afsluiter, als ons appartement straks helemaal klaar is’, aldus Bart. 

Uit de vele inzendingen werd het aankoopbewijs van Bart en Ilse getrokken. Ilse; ‘Tijdens de Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot in Hoorn kochten we een prachtige Bosch wasmachine, deze is inmiddels naar alle tevredenheid bezorgd en geïnstalleerd. Aangezien dit goed beviel, hebben we tijdens de Magazijnleegverkoop ook maar direct een prachtige TV aangeschaft.’ Filiaalmanager Martijn Meester overhandigde afgelopen vrijdag het dolblije koppel de cheque, waarna geproost werd op dit mooie nieuws.

Bart en Ilse gaan zich opmaken voor een geheel verzorgde vakantie. Wilt u dit ook? Kom dan winkelen bij EP:Beerepoot en registreer uw aankoopbewijs op de actiewebsite. Tot het einde van het jaar verloot EP elke maand een vakantie. U maakt dus nog zeven keer kans! We heten u graag van harte welkom in onze winkels in Wervershoof, Bovenkarspel, Schagen, Volendam en Hoorn.