fbpx
Nieuwste ROM collectie gearriveerd

Nieuwste ROM collectie gearriveerd

De modellen Dona en Roma komen rechtstreeks van de grote woonbeurs in Brussel waar de beide banken op veel bewondering konden rekenen. Geen wonder want deze banken staan garant voor modern zitcomfort in de 21e eeuw. Zo kunt u met een app de ultieme zithouding creëren, van lekker actief tot heerlijk relaxen met uitschuifbaar voetenbankje. Kortom; een blik in de toekomst bij Bot Meubelen.

Even voorstellen dan maar; ROM banken worden gemaakt in België door een familiebedrijf, waar inmiddels de tweede generatie in de persoon Paul Rom het roer heeft overgenomen. Het is een succesvolle internationale speler in de meubelindustrie met meer dan 900 medewerkers in dienst. En het begrip innovatie staat hier hoog op de prioriteitenlijst. Dat gegeven zien we vooral terug bij de Dona en Roma banken uit de Signature collectie van ROM.

Elke ROM bank heeft een onbegrensd samenspel van de rug opties: de eindgebruiker kan voor elke zitplaats kiezen uit drie verschillende varianten: losse rug kussens, vast rug kussen met hoofdsteun of gewoon zonder rug kussen met als aanvulling losse sierkussens. Daarom is elke ROM bank een stukje verlengende persoonlijkheid, waarmee de klant zijn of haar eigen handschrift creëert.

Stelt u zich eens voor; met een persoonlijke app in een handomdraai precies die bank instellen waar u op dat moment behoefte aan heeft. Het kan! Per zitplaats kan eenvoudig een individuele stand worden ingesteld. Verder zijn de banken leverbaar in elke maatvoering per 20 centimeter en eveneens leverbaar in leer- of stof uitvoering. Nu bij Bot Meubelen te zien en te proberen.