fbpx
Nieuwe Golf afdeling is klaar

Nieuwe Golf afdeling is klaar

Van sportieve en comfortabele kleding tot praktische accessoires van gerenommeerde topmerken zoals Wilson Staff, Under Armour en Legend. En natuurlijk met vele noviteiten zoals de nieuwe trolley’s met de ‘zero contact’ tassen. En u weet het, een goed en onafhankelijk advies krijgt u er hier gratis bij.

De populariteit van de golfsport in Nederland groeit als kool. Ook in Westfriesland weten steeds meer spelers het spel te waarderen. De aanwezigheid van voldoende interessante golfbanen in de regio dragen natuurlijk bij aan dit succes. Sport2000 Bouchier speelt hier graag op in.

Het geheel is overzichtelijk ingedeeld en de ruime paden versterken het prettige winkelklimaat. U vindt er o.a. de Wilson Staff clubs collectie. Mooi afgewerkt en leverbaar voor elke slag. Nieuw is de 60 graden club, de lobwedge, die als het ‘geheime wapen’ kan worden ingezet voor het korte spel.

Vanuit Amerika heeft het top kledingmerk Under Armour een plekje binnen het geheel veroverd. Trendy kleding, hip, comfortabel dragend met caps, korte broeken en vele shirts.  

Nieuw zijn ook de ‘zero contact’ clubtassen, waarbij het rammelen van de clubs tegen elkaar wordt voorkomen door een vernuftig opbergsysteem aan de bovenkant van de tas. En toe aan nieuwe golfstrips? Ook dat kan hier met de eigen snel service worden geregeld. Tot slot zijn er nog diverse full-sets in de aanbieding voor zowel de beginner als de gevorderde golf speler vanaf 199,- euro.