fbpx
Gratis een The Bastard BBQ…?

Gratis een The Bastard BBQ…?

En aangezien dit het favoriete seizoen is van EP:Beerepoot, ontvangt u nu tijdelijk een gratis The Bastard kamado BBQ t.w.v. € 299,- bij heel veel geselecteerde producten. Want wat is er gezelliger dan met vrienden of familie te genieten van heerlijke barbecue-gerechten?! De The Bastard is een prachtige compacte BBQ en een culinaire alleskunner. Ga bakken, stomen, grillen, slow cooken of roken op deze robuuste BBQ.

Hebt u al een kamado, maar haalt u nog niet het maximale uit de mogelijkheden? Of wilt u goed voorbereid aan de slag met dit fantastische cadeau? Schrijf u dan in voor onze razend populaire BBQ-workshop. Samen met BBQ-master Danny Hovestad leert u tijdens de 3,5 uur durende gezellige en culinaire workshop hoe u hem gemakkelijk aansteekt en accessoires op de juiste manier gebruikt, maar ook het verschil tussen de houtskoolsoorten, hoe de temperatuur te beheersen en natuurlijk diverse kooktechnieken. Dankzij het unieke materiaal kan de temperatuur namelijk tot op de graad nauwkeurig geregeld worden, wat resulteert in de sappigste steaks en overheerlijkste vis. Uiteraard voor jong en oud(er) en van hobby- tot chefkok. Een middag lekker kokerellen op dé trend van dit moment. Niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig.

Schrijf u nu in en verlaat de workshop als een ware BBQ-master mét goedgevulde maag! Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.epbeerepoot.nl. Kom langs in één van onze winkels voor alle geselecteerde artikelen.