fbpx
Alles voor een super tuin

Alles voor een super tuin

Ook vindt u er talloze tips en trends voor een super zomertuin waar u en uw familie vele uurtjes in kunnen gaan genieten. Bijvoorbeeld het City Garden woonstijlprogramma, dat leent zich heel goed voor kleine stadstuinen of een balkon of dakterras. Loop even binnen en laat u inspireren.

Verleng uw woonkamer. Creëer een rustgevende omgeving met natuurlijke materialen, om optimaal te kunnen ontspannen. Gamma weet raad. Met materialen en kleuren die elkaar perfect aanvoelen om zo een prettige harmonie in uw tuin te laten ontstaan. Denk aan lichte houtkleuren of maak gebruik van grafische patronen met groen en roze accenten in bijvoorbeeld kussens of bloembakken.

Haal met Gamma de stad naar uw tuin met de Urban summer stijl. Binnenshuis zijn we deze woonstijl al vaak tegen gekomen, maar het is nu tijd om deze zomer de urban stijl ook buiten te ervaren. Creëer deze moderne look door een mix van industriële invloeden en natuurlijke elementen te gebruiken.

Uw tuin kunt u net als uw huis op talloze manieren inrichten. Gamma helpt u daarbij met inspiratie voor de inrichting en sfeer van uw tuin. Zowel in de winkel als op de website vindt u volop inspiratie voor de inrichting en sfeer van uw tuin. Welke soorten materialen schuttingen zijn er? Welke sierbestrating heeft u nodig? Welke soorten buitenverlichting zijn er? Gamma helpt u met keuzehulpen en gratis advies.