fbpx
Gratis koffie tijdens wegwerkzaamheden

Gratis koffie tijdens wegwerkzaamheden

Tijdens de herfstvakantie start de gemeente Hoorn met aanleg van een nieuwe aansluiting van de Maelsonstraat op de Provincialeweg om het station en het transferium beter bereikbaar te maken.

Tussen het Keern en de Maelsonstraat wordt de rijbaan aan de kant van woonboulevard Hof van Hoorn een weeklang afgesloten. Het verkeer moet dan in twee richtingen gebruik maken van de rijbaan aan de kant van het Westfries Gasthuis. Om de extra reistijd te verzachten worden aan klanten van het Hof bij aankoop gratis koffiebonnen uitgereikt. In totaal zijn er duizend bonnen beschikbaar die bij eet- en lunchcafé Sofra’M op het Hof van Hoorn kunnen worden ingewisseld. 

Verkeer van en naar het Hof van Hoorn wordt omgeleid via de Westfriese Parkweg, het Keern en de Geldelozeweg en via de Zwaagmergouw en de Poortwachter. De adviesroute voor doorgaand verkeer is om via de N302 (Westfrisiaweg) te rijden. Automobilisten worden hier met behulp van tekstborden bij de A7 en in Enkhuizen op gewezen.