fbpx
Klaar voor het nieuwe wintersportseizoen

Klaar voor het nieuwe wintersportseizoen

Tijd om de ski-uitrusting eens aan een goede inspectie te onderwerpen. Sport2000 Bouchier heeft de gehele boven etage al ‘winterklaar’ gezet. U vindt hier maar liefst 1200m2 aan wintersportartikelen, waarbij alle grote merken vertegenwoordigd zijn. En voor elk budget. Daarnaast kunt het verkoopteam alles vragen over wintersportzaken. 

De afgelopen weken werden bij Sport2000 Bouchier gebruikt om de wintersportafdeling weer te optimaliseren. Groter, mooier en met een gloednieuwe collectie. De afdeling beslaat dit jaar de gehele bovenverdieping. In de showroom vindt u alle toonaangevende merken én de nieuwste trends op wintersportgebied. Van de nieuwste ski-modellen met stuurbekrachtiging tot schoenen op maat. Van helm en skibrillen tot complete skipakken.

Op de wintersportafdeling staat ook een apparaat waarmee nieuwe skischoenen volledig kunnen worden aangepast aan uw voeten. De skischoenen worden hierbij eerst verwarmd, waarna u ze aantrekt en het geheel in een ‘zak’ wordt geplaatst, die daarna vacuüm wordt getrokken. Het speciaal ontwikkelde materiaal van de buitenkant van de skischoen, past zich dan aan de voet aan. Over innoverende skitechnieken gesproken… 

Ook voor onderhoud aan uw ski-set kunt u hier terecht. Voor het slijpen en waxen wordt nu gebruikt gemaakt van de nieuwe Montana slijpmachine. Professioneel onderhoud, waarbij het ook mogelijk wordt om het nieuwe ‘boomschors’ profiel te laten inslijpen. Hiermee krijgt u meer grip en neemt de wendbaarheid tijdens het skiën toe. En bij een onderhoudsbeurt ontvangt u tot 15 december een tegoedbon van tien euro op uw volgende besteding bij Sport2000 Bouchier.  

Kom ook in de juiste wintersport stemming bij Sport2000 Bouchier op Hof van Hoorn.