fbpx
Slapen met Woezel & Pip

Slapen met Woezel & Pip

De collectie is ontwikkeld in samenwerking met Dromenjager en is exclusief verkrijgbaar bij Leen Bakker.Het assortiment bestaat uit bedtextiel, sierkussens, canvas schilderijtjes, lampen en vloerkleden. Met de aankoop van de artikelen wordt Het Guusje Nederhorst Fonds ondersteund. Dit fonds ondersteunt projecten met betrekking tot het verbeteren van de leefomstandighden van kinderen en dieren.

De collectie is vanaf oktober verkrijgbaar in alle Leen Bakker winkels in Nederland en via www.leenbakker.nl

Over Leen Bakker

Leen Bakker is onderdeel van Blokker Holding B.V. Leen Bakker heeft 178 winkels verdeeld over Nederland, België en Luxemburg. Er werken dagelijks 2500 werknemers in de winkels,

distributiecentra en hoofdkantoor aan het succes van Leen Bakker. Leen Bakker werd in 1918 opgericht en maakt sinds 1988 onderdeel uit van Blokker Holding. Leen Bakker viert over 1,5 jaar zijn honderd jarig bestaan.