fbpx
Decokay sponsor Hoog-Op tennistoernooi

Decokay sponsor Hoog-Op tennistoernooi

Decokay Hoorn kent u wellicht als een toonaangevende speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In Hoorn staat een team deskundige interieurspecialisten klaar om u te adviseren over de laatste trends op het gebied van interieur en lifestyle. Ongeacht uw budget en woonwensen vindt u bij Decokay Hoorn alles om uw woning naar eigen smaak in te richten.

Daarnaast is Decokay ook hoofdsponsor van het Hoog-Op tennistoernooi die van zaterdag 10 t/m zondag 18 september wordt georganiseerd. Dit open toernooi is al jarenlang een begrip in de regio en het hoogtepunt in het tennisseizoen. Er wordt gespeeld in de speelsterktes 4 t/m 8 in de onderdelen enkel, dubbel en gemengd dubbel. Daarbij zijn er aparte onderdelen voor de 35 plussers De wedstrijden worden gespeeld op acht kunstgras tennisbanen die dit jaar zijn voorzien van splinternieuwe led verlichting. En het mooie is; u kunt nog meedoen!

Het succesrecept is ook dit jaar weer sportiviteit, strijd en gezelligheid. Dit alles wordt omlijst met een speciaal thema: heel Hoog-Op Bakt! Ga jij er wat van bakken dit jaar? Daar kan je maar op één manier achter komen.. Schrijf je dus snel in! Dat kan t/m zondag 28 augustus via www.toernooi.nl. Meer info is te vinden op www.tvhoog-op.nl