fbpx
Gratis kaarten voor Racing Day Assen bij Gamma Hoorn

Gratis kaarten voor Racing Day Assen bij Gamma Hoorn

HOORN – Waar zie je wereldtoppers in auto- en motorsport op een professioneel circuit in actie? Op de Gamma Racing Day natuurlijk. Het gratis toegangsbewijs voor het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa is vanaf nu verkrijgbaar in de Gamma bouwmarkt op het Hof van Hoorn.

Het gratis toegangsbewijs is inwisselbaar op zaterdag 6 of zondag 7 augustus op het TT Circuit Assen. Op het programma staan races in belangrijke competities, waaronder het FIM Sidecar World Championship, het EK Superkarts, Historische toerwagens en GT’s en Boss GP, een klasse met minimaal 6 Formule1-bolides aan de start.

De Gamma Racing Day staat bekend om demonstraties van idolen die wereldwijd bekendheid genieten in de hoogste divisies van de auto- en motorsport. Zo verrijst er dit jaar op het TT-circuit een heus ‘Dakar bivak’ waar de Nederlandse deelnemers en hun voertuigen uit de zwaarste rally ter wereld centraal staan.

3-voudig wereldkampioen motorracen Dani Pedrosa is met zijn 350 km/h snelle Repsol Honda MotoGP fabrieksmachine aanwezig. En zorg voor een goed plekje langs de baan bij de Supercar Challenge race, want het Forze Waterstofteam van de TU Delft heeft zichzelf tot doel gesteld als eerste waterstofracer ter wereld aan de start te verschijnen in een officiële race tegen ‘conventionele’ raceauto’s. Meer info op www.gammaracingday.nl