fbpx
Grote verbouwingsuitverkoop in volle gang

Grote verbouwingsuitverkoop in volle gang

Dit omdat de zaak binnenkort wordt aangepast en verbouwd en er ruimte moet worden gemaakt. Voor u dus een ideaal moment om te komen profiteren van kortingen, die kunnen oplopen tot wel vijftig procent. En gelijk meenemen naar huis is mogelijk. 

Bij Profijt Meubel vindt u eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder. En vindt u het lastig om de juiste inrichting te kiezen? Vraag dan om een vrijblijvend en deskundig advies van gediplomeerd medewerkers. 

Tijdens de showroom uitverkoop vindt u allerlei bijzondere koopjes variërend van mooie lounge stoelen en andere woonaccessoires tot banken, tafels en stoelen, die om verschillende redenen het pand met extra korting mogen verlaten. En ook hier geldt: u kunt alles gelijk meenemen… 

De grote showroom uitverkoop heeft alles te maken met de nieuwe inrichting en styling, die de komende periode voor de deur staat. Nieuwe kleuren en een verbeterde routing door het bedrijf, moeten het winkelen bij Profijt Meubel nóg aantrekkelijker maken. Daarnaast worden er binnenkort verschillende nieuwe zomercollecties verwacht.