fbpx
Nieuw op het Hof van Hoorn

Nieuw op het Hof van Hoorn

HOORN – De afgelopen maand zijn er weer twee nieuwe zaken bijgekomen op het Hof van Hoorn. Zo opende SuperTank er een vestiging en opende ook eetcafé Sofra ‘M haar deuren.

SuperTank is hét bedrijf met tankstations in Flevoland, Wezep, Schagen, Ede, Heerenveen, Scheveningen en nu ook in Hoorn waar onbemand tanken mogelijk is. Sinds 2005 wordt er succesvol gewerkt aan het uitbreiden van een netwerk aan tankstations. Omdat SuperTank onbemande stations ontwikkelt met innovatieve automatisering, wordt er bespaard op personeelskosten en operationele kosten. Daardoor kan de brandstofprijs zo laag mogelijk blijven. Ook zult u geen spaaracties vinden bij SuperTank. Deze korting zit direct verwerkt in de prijs en die geldt voor iedere automobilist. SuperTank staat daarmee voor supergoedkoop tanken.

Eetcafé Sofra ‘M is een prima plek om even bij te komen van het winkelen op het Hof. En dat kan zowel binnen als buiten op het terras. Ook zijn er diverse lunchmogelijkheden en staat Sofra ‘M bekent om haar heerlijke pizza’s en dagschotels. Kortom; een regelrechte aanwinst voor het Hof van Hoorn en zeven dagen per week geopend.