fbpx
Zomercollectie boordevol innovaties

Zomercollectie boordevol innovaties

Superkeukens op het Hof van Hoorn staat voor Duitse perfectie met een vleugje Italiaans bloed. En natuurlijk gecombineerd met ongekend lage, Nederlandse prijzen. Zo kan een bezoek aan deze keukenspeciaalzaak wel eens een heel bijzonder uitje worden. Zeker nu de jongste zomercollectie is gearriveerd…

In de showroom van Superkeukens vindt u op dit moment een grote collectie aan uitgelezen keukenopstellingen. Van gezellig romantische keukens tot strak design met moderne hoogglans panelen. En er zijn keukens voor elke woning van groot tot kleiner. En bij Superkeukens betaalt u nooit teveel. Door eigen import uit Duitsland zijn de lijnen extra kort en dat scheelt u de nodige euro’s. Daarnaast bij Superkeukens geen praatjes over extra aanbiedingen, maar gelijk de beste prijs, zonder handje klap.

Laat u inspireren en neem bij een bezoek aan Superkeukens de maten van uw huidige keuken mee. Samen met uw verkoopadviseur kan dan gelijk een gratis 3D keuken ontwerp worden gemaakt. En naast deskundig advies kan Superkeukens ook voor een vakkundige de- en montage van uw nieuwe keuken zorgdragen. Kortom: Het verkoopteam nodigt iedereen uit om de nieuwe collectie te komen bekijken. U kunt er gratis parkeren voor de deur. Tip; bekijk ook het nieuwe ideeënboek op www.superkeukens.nl