fbpx
Voor de nieuwste tuintrends

Voor de nieuwste tuintrends

Of je nu op zoek bent naar tuinmeubelen, loungemeubelen of een complete tuin- en buitenset: bij Leen Bakker vind je het allemaal. Alle artikelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse varianten, stijlen, kleuren en materialen. Voor iedere soort buitenomgeving hebben ze de juiste tuininrichting. Of je nu een tuin, balkon, terras of patio hebt en of je van een klassieke, landelijke of moderne inrichting houdt: hier vind je de mooiste tuinmeubelen voor een verrassend lage prijs.

Een complete tuininrichting koop je niet zo maar, je wilt je kunnen oriënteren zodat je de juiste keuze maakt. Daarvoor is de website van Leen Bakker een handig hulpmiddel. Voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, tuinverlichting, tuinkussens, terrasverwarming, barbecues en nog veel en veel meer. In de winkel kunt u dan vervolgens de meubels zelf gaan testen.

Veel tuinmeubelen zijn van het eigen merk Le Sud. Verder in het brede assortiment ook verschillende tuinsets van de populaire tuinmerken Allibert en Jardin. Nieuw in ons assortiment is de UMIX Outdoor Collectie, we kunnen u garanderen dat u helemaal weg zult zijn van de loungebank Ibiza. Kortom; er is volop keuze om het buiten net zo gezellig als binnen te maken. Met de tuininrichting van Leen Bakker gaat dit zeker lukken. Alvast veel winkelplezier.