fbpx
Slaapcomfort op alle niveaus

Slaapcomfort op alle niveaus

Samen met u gaan we graag op zoek naar een voor u persoonlijk en uniek slaapsysteem. Een slaapsysteem dat aan de hand van uw wensen wordt samengesteld en waar u de komende jaren zorgeloos van kunt genieten. Iedere ochtend wakker worden met het gevoel van totale ontspanning en vrijheid. Laat u ook inspireren en adviseren door een slaapadviseur in één van de Swiss Sense winkels.

Bij Swiss Sense vindt u een uitgebreide collectie boxsprings en bedbodems. De nieuwe lente-aanbiedingen met een complete 2-persoons boxspring Home 145 nu vanaf € 990,- springt daarbij gelijk in het oog. Kom proefliggen en laat u inspireren.

Tevens kunt u kennismaken met de nieuwe collectie Perzona Matrassen en Perzona hoofdkussens. Een uitgekiend slaapprogramma dat maatwerk biedt. Immers geen mens is hetzelfde. Gewicht, lengte, slaapbehoeftes en ga zo maar door. Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met tot wel 14 zones en meer dan een half miljoen mogelijkheden heeft het Tube Layer System (TLS) voor u altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. De Perzona Individual matras heeft maar liefst 537.824 variaties. In combinatie met het juiste beddengoed en accessoires bent u binnen enkele tellen in dromenland.