fbpx
Winnaars bij kofferspel blijven komen…

Winnaars bij kofferspel blijven komen…

Daarbij draait het loten die u als klant van het Hof kunt controleren op een website. De winkels die mee doen herkent u aan de actieposter en aan een ‘berg’ van rolkoffers in de winkel. Er zijn ruim 300 stuks te verdelen. Deze rolkoffers zijn rijkelijk gevuld met zaken die u tijdens de vakantie nodig hebt. Welke dat zijn is natuurlijk de grote verrassing. De waarde van de rolkoffers met inhoud bedraagt in ieder geval zo’n 60,- euro. Bij elke aankoop ontvangt u een lot, die u daarna op de website kunt controleren. Heeft u gewonnen, dan kunt u uw rolkoffer mét inhoud ophalen bij één van de deelnemers. Inmiddels hebben al ruim honderd prijswinnaars hun gewonnen koffer opgehaald. Het wordt weer een heerlijke zomer!