fbpx
Tweede editie kofferspel van start

Tweede editie kofferspel van start

De ondernemers op het Hof van Hoorn hebben zin in de zomer. En om dat te onderstrepen hebben zij gedurende de maand juni weer een leuke consumentenactie. Net als in 2015 zal juni in het teken staan van het Hof van Hoorn kofferspel. Vooral het verrassingselement dat daarbij wordt ingezet, zal de nodige positieve kooplust opwekken. U bent dus gewaarschuwd… 

De zomeractie is op woensdag 1 juni gestart en loopt tot donderdag 30 juni. De winkels die meedoen zijn duidelijk te herkennen aan de actieposters en aan de ‘berg’ rolkoffertjes die in de winkels opgesteld staan. Iedere deelnemer aan de actie maakt kans op één van de ruim 300 rolkoffers. Deze zijn rijkelijk gevuld met zaken die u tijdens de vakantie goed kunt gebruiken. Welke dat zijn is natuurlijk de grote verrassing. De gezamenlijke waarde bedraagt in ieder geval ruim €60,-! 

Bij elke aankoop ontvangt u een lot, die u daarna op de website kunt controleren. Heeft u gewonnen, dan kunt u uw rolkoffer mét inhoud ophalen bij één van de deelnemers. Dat wordt weer een heerlijke zomer…