fbpx
De groei zit er goed in!

De groei zit er goed in!

Zondag 26 juni opent de zaak op een nieuwe locatie op het Hof van Hoorn, enkele winkelpanden verder. De verschillende collecties zijn daarbij uiteraard gehandhaafd. Wel is de afdeling met bijzondere woonaccessoires sterk uitgebreid. Verder zijn er nieuwe loungebanken bijgekomen en mag de collectie met kindermeubelen gemaakt van steigerhout niet onvermeld blijven. Het team bij Factory House kijkt in ieder geval uit naar uw komst. 

Bij Factory House vindt u niet alleen een rijk assortiment aan trendy bankstellen, stoelen en bedden, de levering gebeurt hier veelal direct uit de eigen voorraad. Zie hier in een notendop het grote succes van de zaak. Daarnaast zijn veel lifestyle woonprogramma’s die u hier ziet staan, speciaal ontworpen en gemaakt voor Factory House. Ook zijn de handelslijnen kort waardoor de meubelen tegen extra scherpe prijzen kunnen worden aangeboden. U zoekt iets nieuws? Dan is een bezoek aan de nieuwe zaak echt een aanrader. Met wekelijks nieuwe aanvoer. 

Uiteraard ontbreken ook de razend populaire loungebanken niet in de nieuwe collectie. Verder zijn er diverse nieuwe bed opstellingen bij gekomen. Om niet te missen is de collectie kindermeubelen gemaakt van steigerhout. Ook leverbaar op eigen specificaties en maatvoering. En bezorging is bij Factory House altijd gratis. Graag tot straks!