fbpx
Keukensale: Duitse topkeukens en meer…

Keukensale: Duitse topkeukens en meer…

De keukens zijn van Duitse topkwaliteit en verder wordt er gewerkt met een serie A-merken zoals Siemens, AEG, Juncker en Zanussi. Met een helder en transparant prijsniveau, een ruime vakkennis en persoonlijk contact maakt Keukensale Hoorn graag het verschil. Achter de balie staat de nieuwe mede-eigenaar en keukenspecialist Erik van Berge. 

Erik werkt al 18 jaar binnen de keukenbranche. Zijn kennis en ervaring zet hij nu volledig in om van Keukensale Hoorn een succes te maken. ‘Ontzorgen van tekening tot plaatsing, dat is waar Keukensale voor gaat. Met een gratis 3D tekening van de nieuwe keuken en direct een helder en scherpe prijs zonder vermoeiende onderhandelingen.’ 

En Keukensale Hoorn gaat zelfs een stapje verder; als u het prettig vind dat Erik eerst even vrijblijvend bij u thuis naar uw huidige keukensituatie komt kijken, doet hij dat graag. Samen met u worden dan alle mogelijkheden bekeken, zodat u precies de keuken krijgt die u wenst. 

Ook benieuwd naar de jongste keukentrends? Kom dan tijdens de Superkoopzondag op het Hof van Hoorn op zondag 29 mei geheel vrijblijvend een kijkje nemen bij Keukensale Hoorn. Inspiratie verzekert.