fbpx
BCC maakt het waar

BCC maakt het waar

In de wereld van consumentenelektronica wordt veel geroepen en van alles beloofd. Daarom biedt BCC u zes heldere beloften die garanderen dat uw aankoop bij BCC Hoorn echt de juiste keuze is. Zo hebt u de zekerheid van de juiste keuze en van onze betrouwbare services. Dat is zeker BCC.

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Hoorn. De ruime winkel op het Hof van Hoorn heeft een oppervlakte van maar liefst 1500 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Hoorn helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze.

De BCC vestiging Hoorn is elke zondag geopend vanaf 12.00 uur. Een ideaal moment om u eens uitgebreid te laten informeren over bijvoorbeeld de nieuwe Sonar muziekapparaten en de nieuwste generatie ‘gebogen’ lcd televisies. De medewerkers bij BCC kijken uit naar uw komst.