fbpx
Running tiendaagse

Running tiendaagse

U vindt er vele topmerken aan loopschoenen, shirts en andere wandel- en runaccessoires. Wat u ook kiest, een goed en sportief advies krijgt u er altijd bij. 

De populariteit van running in de regio stijgt in rap tempo. Dat gegeven vindt u terug op de afdeling running bij Bouchier. U vindt er alle gerenommeerde topmerken onder één dak. En aan noviteiten geen gebrek. Ontdek de nieuwe runschoenen van o.a Nike en Air Zoom met o.a. drie verschillende hardheden in de tussenzool voor een gecontroleerde afwikkeling van de voet. Samen met het Flymesh bovenwerk een optimal combinatie voor veel sportplezier. 

Ook gaan zien én voelen, de nieuwe series inlegzolen. Meer comfort en minder blessures luidt daarbij het credo. Voor een optimale voetondersteuning voor zowel de wandel- en de runsporter, maar zeker ook voor dagelijks gebruik. En individueel aanpasbaar. Het verkoopteam legt u graag de vele mogelijkheden van deze inlegzolen uit.

Ook de nieuwste kledinglijn van gerenommeerde merken vindt u hier. Lichtgewicht kleding die voldoende bescherming bieden onder alle weersomstandigheden. Natuurlijk winddicht, ademend en snel drogend. Kom ook in de juiste runstemming bij Sport2000 Bouchier op het Hof van Hoorn.