fbpx
Ontdek de supertoppers

Ontdek de supertoppers

Kijk alleen maar eens naar het enorme assortiment aan tuinzaken variërend van tuinschermen tot heerlijke clubfauteuils, tuinpotten en terrastegels. 

Superpaastoppers bij Gamma. Wat wordt het dit jaar? Een nieuwe loungeset in wit of kiest u toch voor een meer landleven stijl. Of gaat u nu profiteren van extra korting op al het elektrisch gereedschap? Zelfs het leasen van een Huyndai i10 behoort er nu tot de mogelijkheden. Bij Gamma vindt u het allemaal. 

Leuke tuin ideeën ontdekken voor een lange zomer. Ook dat kan bij Gamma. Rubberen tuintegels bijvoorbeeld voor onder de schommel van uw kinderen, vers zand voor de zandbak en een regenton waarmee u uw kruidentuintje van origineel hemelwater voorziet. Voor extra bergruimte kiest u voor een gezellige blokhut en voor het grote tuinonderhoud zijn een kruiwagen en natuurlijk goed tuingereedschap van levensbelang.

De Gamma medewerkers staan voor u klaar met raad en daad. Zo helpt de Gamma verfspecialist u bij de juiste keuze maken voor het schilderwerk en zijn er legio tips voor het plaatsen van een tuinafscheiding. Zo kan een bezoek aan de Gamma dit weekend wel eens een bijzonder inspirerend uitje worden.