fbpx
Lente op komst

Lente op komst

En met de lente in zicht zijn er bij verschillende zaken weer de nodige extra acties bedacht. Bij EP Beerepoot kunt u alles te weten komen over de laatste noviteiten op het gebied van de elektronica en Superkeukens presenteert haar jongste voorjaarscollectie 2016.

Een lentefris één-tweetje kunt u verwachten bij de Decorette vestiging waar het gaat om nieuwe gordijnen, verf met stapelkorting en behang. Sport2000 Bouchier presenteert de Running tiendaagse nog t/m zaterdag 7 mei en Beter Bed zet haar nieuwe collectie van MioDormio in de schijnwerpers. En bij Jysk kunt u volop profiteren van een speciale sale vanwege 37 jaar Jysk in 45 landen met o.a. ‘nu of nooit’ aanbiedingen o.a. op de afdeling tuinmeubelen. En ook Leen Bakker helpt u graag bij het samenstellen van uw zomerterras.

Het mag duidelijk zijn, een bezoek aan het Hof van Hoorn kan ronduit verrassend uitpakken…