fbpx
Prijswinnaar Stressless actie

Prijswinnaar Stressless actie

Deze had zich tijdens het Stressless-event uitgebreid laten informeren over de kwaliteit en het zitcomfort van deze serie. Daarna had hij een deelnamecoupon ingevuld waarmee hij kans maakte op een heerlijk Stressless relax-hotelarrangement voor twee personen met een waarde van 350,- euro bij Thermae 2000 in Valkenburg. 

Stressless is één van de bekendste merken comfortmeubelen en wordt vervaardigd door Ekornes in Noorwegen. Het topmerk biedt een keur aan verschillende designs. Daardoor passen deze stoelen en fauteuils in elk interieur. En ze hebben allemaal één ding gemeen: het unieke comfort dat u onmiddellijk herkent wanneer u zit. 

Om de kwaliteit van Stressless te onderstrepen werd eind februari bij Bot Meubelen een proefzit-event georganiseerd. Dit om iedereen te overtuigen van het unieke en optimale zitcomfort. Met o.a. gepatenteerde innovaties die door Stressless zelf ontwikkeld zijn. Het is de manier waarop de fauteuil vloeiend achterover glijdt en u in elke houding perfect ondersteunt. En dit zowel bij de serie banken als bij de fauteuils. Ook de winnaar was direct overtuigd van het comfort en liet zich voor de foto dan ook graag, samen met eigenaar Ruud Bot, in een Stressless model fotograferen. 

Meer weten? Bot Meubelen Hoorn vindt u op het Hof van Hoorn, van Aalstweg 8b in Hoorn, tel. 0229-266639. Website: www.bot.nl