fbpx
Klaar voor het voorjaar

Klaar voor het voorjaar

Een vrolijke folder met tal van speciale deals. Het mag duidelijk zijn; BCC is klaar voor het voorjaar. 

Kent u ze nog, de zes beloften van BCC. Met altijd de beste prijs, het beste advies, de juiste keuze, het meeste gemak, de beste service en een duurzame keuze.

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Hoorn. De ruime winkel op het Hof van Hoorn heeft een oppervlakte van liefst 1500 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Hoorn helpen de verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. Bovendien kunnen zij uw aanwinst snel instaleren en als u wilt hangen uw scherm gelijk ook op. Over gemak gesproken. 

Ook in witgoed voordeelhoek vindt u talloze aantrekkelijk geprijsde producten. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner. BCC Hoorn is bovendien ook Apple authorised reseller. Het loont dus zeker de moeite even door te lopen naar BCC.