fbpx
Nominatie en magazijnleegverkoop

Nominatie en magazijnleegverkoop

Bovendien werd deze week bekend gemaakt dat EP:Beerepoot genomineerd is voor de Van der Valk Retail Publieksprijs. U stemt toch ook op EP:Beerepoot? 

In verband met de jaarlijkse inventarisatie van het assortiment moet het hele magazijn van EP:Beerepoot te Zwaagdijk-Oost leeg. En daar profiteert u van. Van zondag 17 januari t/m zaterdag 23 januari worden o.a. wasmachines, stofzuigers, drogers, vaatwassers, inbouwapparatuur en tv’s van topmerken als Whirlpool, Samsung, Philips, Miele, Panasonic, AEG en Siemens aangeboden tegen extreem lage prijzen. Uiteraard ontvangt u op alle producten de volledige garantie en voor alle aanbiedingen geldt dat het meeneemprijzen zijn. 

Wilt u profiteren van de spectaculaire magazijnleegverkoop? Deze vindt plaats in Markthuys WFO, Graanmarkt 11 te Zwaagdijk-Oost. Zondag 17 januari is het magazijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Maandag 18 januari tot en met zaterdag 23 januari bent u van 10.00 tot 18.00 uur van harte welkom. 

Ludieke acties, de unieke winkelbeleving, het brede assortiment en de uitzonderlijke service van EP:Beerepoot zijn niet onopgemerkt gebleven. Een vakkundige jury selecteerde EP:Beerepoot voor de allereerste Van der Valk Retail Publieksprijs, welke op 11 februari wordt uitgereikt tijdens het Westfries Ondernemersgala. Zoals de naam al zegt, is de mening van het publiek bepalend. Vindt u ook dat EP:Beerepoot deze prestigieuze prijs meer dan verdient? Breng dan t/m 8 februari uw stem uit op www.wfgala.nl