fbpx
Weer een winnaar op het Hof van Hoorn

Weer een winnaar op het Hof van Hoorn

Nog tot eind januari is het of van Hoorn in de ban van de grote Kraak de Kluis actie. In de gehele maand december zijn er door de ondernemers op het Hof loten uitgereikt aan hun klanten. Wanneer zij het lotnummer op de website van de Kraak de Kluis actie invoerde, maakte zij kans op fantastische prijzen. Honderden mensen deden al mee! 

Zo was er deze week weer een prijswinnaar van de Kraak de Kluis actie, dit keer bij Profijt Meubel. Daar meldde mevrouw Nadieh Burgman-Kroon uit Wervershoof zich. Zo won een originele Riverton fauteuil. En natuurlijk was het gelijk even proefzitten. Dat beviel overigens uitstekend. Dat worden mooie en lange televisieavonden of ontspannen een boek lezen… Ook namens Weekblad Zondag van harte gefeliciteerd met uw prijs!