fbpx
Kraak de Kluis bij Gamma Hoorn!

Kraak de Kluis bij Gamma Hoorn!

Het is tevens alweer het laatste weekend van de grote Kraak de Kluis actie. Deze week meldde zich weer diverse prijswinnaars bij de verschillende winkels. Ook bij de recent compleet vernieuwde Gammavestiging was het raak. Op de foto de blije winnares.

Bijna drie maanden stond klusgigant Gamma zelf in de steigers. Het had alles te maken met het introduceren van een compleet nieuw winkelconcept. De vestiging op Het Hof van Hoorn werd hiermee één van de eerste Gamma winkels, die volgens de nieuwe formule is gaan werken. Dus misschien is deze Gamma op het Hof van Hoorn wel de mooiste van Nederland…

Bredere paden, meer overzicht en vooral een nieuwe routing maken van de Gamma nieuwe stijl een uiterst prettige plek om te winkelen. Daarnaast wordt er nu meer nadruk gelegd op zaken in en rondom de woning. Betaalbare woon accessoires en andere leuke gadgets voeren nu meer de boventoon. Ontdek ook het vernieuwde assortiment auto&fiets. 

Duizenden loten zijn inmiddels gecheckt via de website en bij Gamma werd deze week ook weer een grote prijs uitgereikt. Meedoen met de Kraak de Kluis actie is eenvoudig. Loten kunnen gechecked worden tot en met 31 januari 2016. Na aankoop op het Hof van Hoorn ontvangt u een gratis lot met daarop een speciale code. Deze code vult u in op de website www.hofvanhoorn.nl en u ziet gelijk of u in de prijzen bent gevallen.