fbpx
Prijswinnaars bij Kraak de Kluis

Prijswinnaars bij Kraak de Kluis

En de winnaars van de Kraak de Kluis actie op het Hof van Hoorn blijven maar komen. De actie gaat inmiddels haar tweede week in en de website wordt al druk bezocht. Deze week ook weer veel winnaars. Zo mocht mevrouw Mes uit Hem een fantastische LCD-televisie bij BCC in ontvangst nemen. Zij had het Kraak de Kluis actie lot ontvangen bij de collega’s van de MediaMarkt. Hoe mooi het lot zo zijn eigen gang gaat zeg maar. 

Ook bij Profijtmeubel was het raak. Hier had de klant een fraaie schilderij gewonnen. Na enig overleg werd toch gekozen voor een tweetal bijzettafeltjes. Dat kon ook, want flexibel zijn ze daar zeker bij Profijtmeubel. Iedereen blij dus. Op bijgaande foto de beide winnaars.

Ook mee doen met de Kraak de Kluis actie? Dat kan, want het is super eenvoudig. Na aankoop op het Hof van Hoorn ontvangt u namelijk een gratis lot, of meerdere loten, met daarop een speciale code. Deze code vult u in op de website en u leest gelijk of u in de prijzen bent gevallen. Verder wordt de actie worden omlijst met de nodige speciale december deals.