fbpx
De nieuwe feestverlichting is aan…

De nieuwe feestverlichting is aan…

Volgende week komt Sinterklaas aan in Nederland. Ook in Westfriesland wordt reikhalzend uitgekeken naar de Goedheiligman. De ondernemers op Het Hof van Hoorn zijn ook druk bezig met alle voorbereidingen. Zo werd vorig week de feestverlichting opgehangen en straalt Het Hof u al van verre tegemoet. En er is meer, want ook de succesvolle actie Kraak de Kluis met een fantastisch prijzenpakket komt terug. Een kwestie van de website bezoeken en het nummer van uw kanskaart in typen. De actie start op 1 december.

Ook zondag 8 november zijn weer veel zaken op Het Hof van Hoorn geopend, want de wintertijd biedt volop inspiratie. Een nieuw behang in uw kamer, een fraaie lamp boven de eettafel of met andere sfeer verhogende woonaccessoires uw complete interieur restylen. Er zijn mooie karpetten, nieuwe series banken en fraaie bedden series. Ook zijn alle elektronica zaken op zondag geopend. 

Weten welke bedrijven er zondag 8 november geopend zijn? Kijk dan hier.