fbpx
1e Supermarkt voor de Woninginrichting

1e Supermarkt voor de Woninginrichting

Een nieuwe naam op het Hof van Hoorn. Deze week opende 1e Supermarkt voor de Woninginrichting haar deuren. Een bijzondere naam voor een bijzondere winkel. Als familiebedrijf richt het zich op het inkopen van overproductie, rechtstreeks vanaf de fabrikant. Voor u als klant levert dat een zeer sterk gereduceerde prijs op met volledige fabriekgarantie. En elke week is er nieuwe aanvoer. Nick Paul is hier het gezicht van de zaak en hij heet u alvast van harte welkom.

Eén van de succespijlers van het Hof van Hoorn is het gevarieerde winkelaanbod van het geheel. Wonen en andere leefstijlzaken gaan hier hand-in-hand én voor elk budget. 1e Supermarkt voor de Woninginrichting past dan ook helemaal binnen het concept van het Hof. Binnen vindt u een gevarieerd aanbod van banken, stoelen, tafels en andere woonzaken in vele woonstijlen. Een eigentijdse beddenafdeling is er nog in ontwikkeling.

1e Supermarkt voor de Woninginrichting bestaat uit een groep van meubelinkopers, die vooral overproductie bij fabrikanten in geheel Europa inkopen. Het minimale voordeel voor de klant is daarbij tenminste veertig procent. In de praktijk zijn hogere kortingen eerder regel dan uitzondering. Dat maakt deze zaak ook zo bijzonder. Verder kunnen alle goederen thuis worden afgeleverd.

Naast het prijsvoordeel, zijn de meubelen ook allemaal direct uit de eigen voorraad leverbaar. Het enige wat (meestal) niet kan is nabestellen of zoals de Engelsen zeggen: what you see is what you get.

1e Supermarkt voor de Woninginrichting is alleen op maandag dicht. Verder is de zaak geopend dagelijks van 10.00 tot 17.30 en op zaterdag tot 17.00 uur. Nieuwsgierig geworden? Dat komt dan goed uit, want zondag 18 oktober is de zaak geopend voor een eerste kennismaking. Nick Paul kijkt uit naar uw komst. Meer info tel. 0229-507535.