fbpx
Gamma in de steigers

Gamma in de steigers

Klusgigant Gamma staat deze weken zelf in de steigers. Dit alles heeft te maken met het realiseren van een compleet nieuw winkelconcept. De vestiging op Het Hof van Hoorn wordt hiermee één van de eerste Gamma winkels, die volgens de nieuwe formule gaan werken.

Volop bedrijvigheid bij Gamma deze week. Stellingen werden leeggehaald en soms verdwenen hele afdeling van hun plek. Voor de klanten wordt de overlast tot een minimum beperkt, maar soms is het even zoeken. Klanten worden wel gelijk bij binnenkomst welkom geheten en op weg geholpen. Een prima service, die al een beetje vooruitloopt op het nieuwe winkelconcept.

Bredere paden, meer overzicht en vooral een nieuwe routing maken van de Gamma nieuwe stijl straks een prettige plek om te winkelen. Daarnaast wordt er meer nadruk gelegd op zaken in en rondom de woning. Woon accessoires en andere leuke gadgets gaan meer de boventoon voeren.

De verfafdeling ondergaat een complete make-over. Meer ruimte komt er voor het geven van kleuradvies en andere schildertips. De medewerkers schoven de afgelopen tijd aan bij diverse workshops en cursussen, waardoor zij klanten nu nog beter en completer kunnen adviseren.   

De opening van de nieuwe Gamma belooft een echt spektakel te worden. Tot die tijd wordt er wel gewoon door gewinkeld, maar een beetje met hindernissen. Maar de stroom met aantrekkelijke aanbiedingen voor o.a. Sint en kerstman staan gelukkig vooraan in de winkel. De heropening staat voor woensdag 16 december op het programma.