fbpx
Topmerken voor bodemprijzen

Topmerken voor bodemprijzen

Hoorn – EP:Beerepoot ruimt op. Van zondag 4 t/m woensdag 7 oktober vindt de Magazijnleegverkoop plaats. Producten van topmerken worden dan aangeboden voor verrassend lage prijzen. Kom langs tijdens deze unieke Magazijnleegverkoop en profiteer van de kwaliteit die u van EP:Beerepoot gewend bent, maar dan voor bodemprijzen.

Tijdens de speciale Magazijnleegverkoop worden honderden wasmachines, stofzuigers, drogers, vaatwassers, inbouwapparatuur en tv’s van superkwaliteit aangeboden tegen extreem lage prijzen. Stuk voor stuk zijn het apparaten van topmerken als Whirlpool, Samsung, Philips, Miele, Panasonic, ATAG, Bosch, LG, Dyson, Sony, Sonos, Electrolux, Liebherr, AEG en Siemens. Uiteraard ontvangt u op alle producten de volledige garantie en voor alle aanbiedingen geldt dat het meeneemprijzen zijn. Wees er snel bij, want op is op!

Wilt u ook profiteren van spectaculair lage prijzen voor kwaliteitsproducten? Kom dan langs tijdens de Magazijnleegverkoop van zondag 4 tot en met woensdag 7 oktober. De Magazijnleegverkoop vindt plaats in Markthuys WFO, Graanmarkt 11 te Zwaagdijk-Oost. Zondag 4 oktober bent u van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Op maandag 5 tot en met woensdag 7 oktober is het magazijn geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.

Kijk in deze krant voor een greep uit de aanbiedingen en op www.epbeerepoot.nl voor nog meer actieproducten. Wij verwelkomen u graag tijdens de Magazijnleegverkoop. Daarnaast bent u natuurlijk altijd van harte welkom in de winkels in Hoorn, Wervershoof, Bovenkarspel en Volendam.