fbpx
Shalisa bij de Media markt

Shalisa bij de Media markt

De 15-jarige Shalisa uit Wognum heeft zaterdagavond 19 september de finale bereikt van het AVRO Junior Songfestival 2015. Met haar zelfgeschreven liedje “Million Lights”wist ze het publiek te overtuigen. Ze begeleidde zichzelf op een prachtige zwarte vleugel. Op 3 oktober staat ze in de finale en 27 september treedt ze op in Media Markt Hoorn. 

De vakjury van het Junior Songfestival bestaande uit Yes-R, Leona Phillipo en Gerard Joling sprak lovend over de act en beloonde haar, net als het Nederlandse publiek met het maximale aantal punten. De dansers van Lucia Marthas Institute for Performing Arts vertolkten haar verhaal op prachtige wijze. De uitzending van de eerste halve finale is terug te kijken op www.juniorsongfestival.nl 

De finale van het Junior Songfestival vindt plaats op 3 oktober en wordt live uitgezonden om 19:00 uur op NPO3. Het publiek mag dan weer direct stemmen als Jan Smit de lijnen open zet. Shalisa hoopt dat zij met het liedje Million Lights in november mag afreizen naar Sofia in Bulgarije, waar dit jaar het internationale junior songfestival plaatsvindt. 

Het liedje ”Million Lights”heeft zij zelf bedacht en uitgewerkt op haar piano. Daarna is het door producer Hansen Tomas smaakvol bewerkt tot een echte hit. “Ik ben er ontzettend blij mee en Million Lights klinkt heel internationaal.”, aldus Shalisa. Het nummer bestaat uit Nederlandse- en Engelstalige tekst. 

Wil jij Shalisa live horen zingen? Kom dan op zondag 27 september om 14 uur naar Media Markt Hoorn. Shalisa zal hier enkele nummers ten gehore brengen. Na afloop is er gelegenheid om Shalisa enkele vragen stellen. Shalisa haar nummer staat ook op de CD van het Junior Songfestival 2015 welke bij Media Markt Hoorn te koop is. Koop de CD en laat deze direct signeren door deze finalist van het Junior Songfestival 2015.