fbpx
Nieuwe najaarscollectie gearriveerd

Nieuwe najaarscollectie gearriveerd

Bij Profijt Meubel reden de auto’s de laatste weken af en aan om de verschillende nieuwe najaar collecties te bezorgen. Zo is er nu een ruime keuze aan zitbanken, variërend van zit- of hoekbank tot bank met relax functies. En leverbaar in ruim honderd mix & match stoffen of leder. 

Bij de Profijt Meubel vindt u dit najaar weer vele eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Met de herfst nog lekker ontspannen? Dan kunt u ook kiezen uit diverse modellen heerlijk relax fauteuils. Ze zijn er in verschillende maten en uitvoeringen zodat u precies de stoel vindt die bij u past. Optimaal zitcomfort om lang plezier van te hebben. Profijt meubel heeft volop keus. 

De verschillende woonprogramma’s bij Profijt Meubel zijn ook allemaal vernieuwd. Neem bijvoorbeeld het Yumali programma. Een prachtig serie woonitems met een robuuste en landelijke uitstraling. Gemakkelijk in onderhoud omdat het is afgewerkt met een toplaag van melamine. Bovendien verkrijgbaar in twee kleuren. Ook te zien het woonprogramma Belfort. Gemaakt van acaciahout en de kleur lightgrey deep groove… 

Profijt Meubel is mooier wonen voor minder geld. En veel van de meubels zijn direct uit voorraad leverbaar of vallen onder het speciaal voor u samengestelde Snellever-programma. Met dit programma heeft u al binnen 5 weken uw nieuwe zitmeubelen in huis.

Of u nu online uw meubelen bekijkt of in de winkel, bij Profijt Meubel bent u altijd hartelijk welkom. Graag toe ziens!